Pastissos artesanals
brownie girat, xocolata negre per blanca i cacao per té matcha haponés.
Des de
NYK CHEESECAKE IDIAZABAL Cheesecake de formatge idiazabal i gorgonzola cuit al forn.
Des de
Pastís galeta lotus Pastís elaborat amb les clàssiques galetes belgues de caramel. Pa de pessic de lotus amb una crema de mascarpone en el seu interior. Decorat amb crumble de lotus.
Des de
Un clàssic irresistible i fresc.
Des de
Batalla de fruits i xocolata al paladar.
Des de
L’altre pastís de xocolata format per fines capes.
Des de
Pa pessic de llimona, interior lemon curd i crema de xocolata blanca. Decoració amb roses.
Es poden personalitzar els sabors del pastís.
Des de
Drip cake de xocolata, pa pessic esponjós de cacao, amb interior crema d’avellana i mascarpone i exterior crema de xocolata blanc.
Decoració de fruits vermells i goteig de xocolata negre.
Des de